Urgencias 24h · 933 298 150

Sobre nosaltres

Benvinguts a Grup Riera Alta

Fa més de 35 anys que Grup Riera Alta va obrir les seves portes per oferir un servei integral veterinari a Barcelona i les tècniques més avançades. El nostre equip està format per professionals experts i de gran vocació que treballen dia a dia perquè cada pacient obtingui la millor atenció, tant mèdica com personal.

La nostra història

La nostra història comença el 1980, quan Javier Sánchez de Rojas entra com a veterinari a la que aleshores era la Clínica Veterinària Riera Baixa i, quatre anys després, decideix adquirir-la. Amb molta vocació, tenacitat i envoltat de grans professionals, compleix el seu somni de veure-la créixer a poc a poc, convertint-se en Hospital Veterinari Riera Alta el 1996.

Al llarg dels anys, Grup Riera Alta ha seguit expandint-se, obrint nous centres veterinaris a l’àrea de Barcelona. La primera a néixer va ser el Centre Veterinari Villarroel, el 2004. A aquest li van seguir la Clínica Veterinària Sant Andreu el 2008, la Clínica Veterinària Veteros el 2014 i recentment la Clínica Veterinària Sant Pau de Barcelona. El nostre objectiu és donar una completa cobertura veterinària als animals de companyia i oferir seguretat als seus propietaris.

Som un gran equip humà, amb alta especialització en medicina veterinària i amb passió pels petits animals de companyia. Tots nosaltres convivim amb mascotes. Sabem que cadascuna d’elles té una personalitat diferent i una relació especial amb nosaltres, sent un més de la família. Intentem tractar a cada pacient amb la màxima empatia per prioritzar el tracte i salut de cada cas.

Pots contactar amb qualsevol dels nostres centres veterinaris de Barcelona. Estarem encantats d’atendre’t.